Skogsfen

Alla inlägg under januari 2014

Av skogsfen - 1 januari 2014 12:33

GOD FORTSÄTTNING ALLA MINA VÄNNER!!!

 

Nytt år men egentligen så är det bara en fortsättning på en räcka som är mitt och era liv. Vi delar upp det i sekunder och minuter, dagar och år bara för att vi vill ha lite ordning. Kunna hänga upp saker som hänt och ska hända och visst gör det livet enklare för oss. Jag undrar hur mitt liv skulle se ut om jag inte hade en almanacka....här har ni mitt liv sen 1999.

   

Inte för att jag är viktigt på något vis men jag måste skriva upp allt annars glömmer jag det. Är livrädd glömma något viktigt. Mina arbetstider är i 6 veckors perioder, olika för varje vecka. Så det gäller att veta vilken vecka man är i. Just nu är vi i vecka 6 det innebär att jag jobbar tis, ons, tor nej visst ja tor är borta nu och i dag har jag tagit ledigt. Tyckte att det passade att ta ledigt första dagen på detta år, liksom sätta ner foten direkt. På tal om att glömma så glömde jag något viktigt före jul, mamma.

Hon skulle till docktorn och jag skrev upp tid och dag, men sen bestämde vi att jag skulle komma tidigare så vi skulle äta ute innan läkarbesöket, det skrev jag inte upp. Rörigt var det också före jul en av mina brukare hamnade på lasarettet och just den dagen så skulle brukaren hem. Jag jobbade och hade ordnat så någon annan kom och följde brukaren hem. Mamma hade jag bara läkartiden i huvudet. På väg till henne ringer telefonen och det är lilla mamma som undrar var jag är??? Att vi skulle äta först var bara borta. Så jag kan inte leva utan en almanacka och den måste dessutom vara en korrekt ifylld sådan.

 

Jag kikade i några av väggamanackerna  vissa saker var obegripliga som: 31/10-10 kl 11:00 "kontihation" vad är det?Hade det varit maj kunde det varit konfirmation men jag  skriver oläsligt. Den 19/8-99 "gick hem 3 tim" från vad och varför hade varit bra att skriva med. Den 13/12-99 fastade kl 18:oo-till 8:oo morgonen därpå. Hade varit bra skriva varför säkert ett prov men jag minns inget. Den 11/11-05 (WB ej). 

Brukar inte lova något nyårslöfte men i år så lovade jag att skriva tydligt vad jag ska göra, och med vilken, och exakt tid. 

Ibland har jag bara skrivit en tid och då vet inte ens vad det är jag SKA göra.

 

Så ni förstår jag gör det inte lätt för mig och min gubbe. Ändå så går det bra för det mesta.

 

Kram på er och se upp med tiden för den smiter ibland, Ha ,ha...

 

Skogsfen.

 

 

Presentation


Jag är som jag skrivit på Presentationen , skrivglad, läsglad, matglad och bara glad

Allt på denna blogg är mitt.

Don't touch my site

SMILE

        

                 

                       
 

Skriv något magiskt ♥

Senaste inläggen

Länkar

Arkiv

Kategorier

Du frågar jag svarar.

2 besvarade frågor

Vem är här?

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Januari 2014 >>>

VÄDRET

Rufus.

 

Ronja.

 

Spöket

 


Skapa flashcards