Skogsfen

Alla inlägg den 25 februari 2013

Av skogsfen - 25 februari 2013 07:51

Bild från okänd.

Ja det är inte ofta man tycker tiden är lång, men veckan som gått har varit lång. Ändå tycker jag den gått fort....det går liksom inte ihop. Jag har jobbat sex dagar av sju, varit på två kalas och ett åramöte. Och liksom ändå haft tid att vila och mysa lite. Söndagseftermiddagen, efter ett jobbpass, tittade vi på en film med Jack Nicholson och bara slappade. Så jag tycker det har varit en bra vecka. Lång för att jag gjort så mycket och kort som alltid då man ska ställa sig på vågen. Har det redan gått en vecka??? 

Ja det har det och i dag så var det nervöst att sätta fötterna på den förädiska lena ytan och vänta medans strecken snurrade...jag höll andan. Och till min förvåning så hade 0,6kg försvunnit, fast det är klart JAG tänkte noga på vad jag åt på kalasen.

Men tillbaka med funderingar kring tid. Tid är lika för alla ändå så uppfattas den olika, en del tycker de har hur mycket tid som helst och andra får den inte att räcka till. Men ändå så är den exakt lika för alla. Det måste bero på vad vi använder vår tid till, eller är det något i vår hjärna som styr. Eller är det beroende av vad det är man gör, om det är roligt eller tråkigt. Min vecka var fullproppad med både roligt och tråkiga rutiner och ändå så upplevde jag den som en bra vecka lång på ett sätt men kort på ett annat sätt. Kort inte bara detta med vågen utan   ops nu var den slut nu är det måndag igen. Lång när jag tänker tillbaka på allt jag hann med. Bra för jag stressade inte.

Så hur har er vecka varit kort eller lång?  

 

Kramar från Skogsfen.

  

Ett ord på vägen: Lev inte snabbare än din skyddsängel kan flyga. (okänd)

Presentation


Jag är som jag skrivit på Presentationen , skrivglad, läsglad, matglad och bara glad

Allt på denna blogg är mitt.

Don't touch my site

SMILE

        

                 

                       
 

Skriv något magiskt ♥

Senaste inläggen

Länkar

Arkiv

Kategorier

Du frågar jag svarar.

2 besvarade frågor

Tidigare år

Vem är här?

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

VÄDRET

Rufus.

 

Ronja.

 

Spöket

 


Ovido - Quiz & Flashcards